I denne uge har vi valgt at vise jer en case som vi har fået fra Rasmus Winther.
Vi synes selv den er meget spændende og exceptionel.

Rasmus Winther har Diabetes, og cykler for projektet "Racing With Diabetes".
Han siger selv at det er meget mere end et cykelprojekt, det er også en daglig kamp om at inspirere og bevise over for andre med diabetes, at selvom man lever med en kronisk sygdom, så kan man godt sætte sig store mål og opnå dem.

Cykelprojektet startede for Rasmus Winther i 2014, da han en dag sad og tænkte at han ville op i sadlen igen.
Han har i lang tid været fascineret af langdistanceløb, og derfor besluttede han sig for at tilmelde sig til Melfar24 - 12 timers klassen, som skulle være hans første mål. 

 


I juni 2015 skete det, han gennemførte sit første 12 timers løb.

Dette var ikke nok for Rasmus Winther, så derfor tilmeldte han sig 24 timers løbet og gennemførte.
Igen i år deltager Rasmus Winther i RAAM solo 24 timers klassen.

Efter Rasmus Winthers gennemførelse af 24 timers løbet, fik han blod på tanden.
Det var ikke nok for ham længere, der skulle ske mere, det skulle være vildere.
Derfor har han valgt at deltage i et langdistanceløb på 1.600 km. i Danmark!
Han siger selv, at da han hørte om langdistanceløbet, kunne han simpelthen ikke lade være - det var med andre ord end alt for stor mulighed at lade passere for projektet "Racing With Diabetes".

Rasmus Winther deltager i langdistanceløbet i 2018, som i daglig tale bliver kaldt: "Race Around Denmark".
Langdistanceløbet bliver også kaldt Nordeuropas hårdeste cykelløb. Rasmus Winther vil bevise med sin deltagelse, at selvom man har en kronisk sygdom - i dette tilfælde diabetes - så kan man godt sætte sig ekstreme mål og opnå dem.


"Race Around Denmark" er et løb som starter i Horsens og slutter efter 1.600 km., 10.000 højdemeter og max 4 døgn. Her kan man godt relatere til hvorfor det bliver kaldt Nordeuropas hårdeste cykelløb.

Rasmus Winther deltager selv i solo klassen, hvilket betyder der er nogle særrelger, så som at han ikke må lægge på hjul af en forankørende og kun må have en følgebil til at yde den support som der kræves. Dette er samme regelsæt som fra "Race Across America", som er et af verdens hårdeste cykelløb.

Vil du vide mere eller følge Rasmus Winther på facebook, så klik her>>>

Vi har tilladt os - med tilladelse fra Rasmus Winther - at tilføje en masse billeder fra hans mange ture i sadlen for projektet "Racing With Diabetes". Billederne er taget af Rasmus Winthers kone, som er fotograf.

Vi synes selv det er et fedt projekt Rasmus Winther har kørende og lige pt. mangler han stadig sponsorer, så hvis du vil støtte en god sag, så kontakt endelig.
Cykeltøjet på billederne har vi produceret til Rasmus Winther. Alle logoer er indfarvet i tøjet så det holder og er 100% åndbart.

Læs mere om vores cykeltøj med tryk her>>>