Wilke Promotion - Din vej til synlighed, kunder der husker dig og succes

Hos Wilke Promotion A/S sætter vi stor pris på at vise vores kunder vejen til succes gennem synlighed af logoer på tryk på reklameartikler, tøj med tryk og firmagaver.

Det giver de gladeste kunder, både for os, men også for din virksomhed.

Vi tror på at vi, i en tid hvor man blive fyldt med budskaber både online og i "det virkelige liv", kan skabe bedre relationer til folk ved at give brugbare ting med dit logo på .
Den rigtige gave med det rigtige budskab, bliver gemt og husket af dine kunder.
Vi tror på at reklameartikler er med til at bringe dig Top Of Mind hos dine kunder i en tid hvor det er sværere at skabe varige minder.

Hvem er Wilke Promotion?

For Wilke Promotion A/S er kunderne i fokus, vi sætter stor pris på vores målgruppe, og vil have dem til at føle sig velkomne
og unikke. Vi vil stå først for, når i kommer med jeres problemstilling og i fællesskab få den løst.
Vi er godt klar over at det kan være dyrt at markedsføre sig uden den store effekt på hverken markedsandele eller kendskab. Derfor kan vi som virksomhed hjælpe jer med den rette markedsføringsløsning i form at reklameartikler og tøj med tryk.

Hos os er vores kunder en essentiel del af vores hverdag, vi sætter en stor ære i at få din virksomhed til at shine igennem.
Vi sætter samtidig pris på jeres kontakt og vil altid tilbyde en god rådgivning så du får maksimalt return on investment på din markedsføring.

Lige nu vækster vi omkring 20% årligt, og får flere og flere ordrer ind. Det er ikke muligt uden vores loyale og nye kunder.
Derfor forsøger vi også løbende at gøre det så fordelagtigt sommuligt at handle hos os… det er hvad vi kalder win win.

Hos Wilke Promotion forsøger vi konstant at optimere hjemmesiden på mange forskellige parametre, og især brugervenligheden og vores sortiment vil vi gerne udvide.
Derfor kommer der også løbende sortimentsudvidelse og helt nye produktgrupper hver måned - til fordel for dig som kunde.

Jeppe Bladt

Direktør

Jeppe Bladt

Helle Beldam Heilberg

Salgsbackup

Helle Beldam Heilberg

Inger Bach

Økonomi

Inger Bach 

Kom forbi os se vores showroom, hvor du kan se de nyeste reklameartikler, profiltøj og firmagaver

Vi holder til i Skanderborg, kun 2 minutter fra motorvejen så drej ind til en kop kaffe næste gang du kører forbi!
Her finder du Wilke Promotion:

 

 

Bliv inspireret til bedre branding - Følg os på de sociale medier

Wilke Promotion er naturligvis også aktive på de sociale medier. Hvis du er interesseret i tips og tricks til at markedsføre din virksomhed og se hvad vi går og laver i hverdagen, så giv os et like. Vi deler alt fra sjove ting til hvad vi laver i løbet af en arbejdsuge. Vi synes selv det er spændende indhold, men hvis du har idéer eller forespørgsler til hvad i vil have på de sociale medier, så er vi meget åbne for forslag. Vi ses på de sociale medier ;)

Facebook

Følg os på facebook

Instagram

Følg os på Instagram

Twitter

Følg os på Twitter

LinkedIN

Følg os på Linkedin

Blog

Følg med på vores blog

 

Vores Historie

office-1
Jeppe Bladt bliver klogere på ehandel
Wilke Promotion på Engvej 32 i Aabenraa
Ny Wilke Promotion webshop
Wilke Promotion showroom
Wilke Promotion showroom
Wilke Promotion showroom