Alt i drikkedunke og vandflasker med dit logo tryk

Drikkedunke er en meget populær reklame - eller sponsorgave, fordi den er genanvendelig, da den bruges mange gange. Brug drikkedunken i forbindelse med løb, cykling, i motionscenteret, på arbejdet eller i bilen.

En drikkedunk er god som personalegave i virksomheder med fokus på sundhed og trivsel blandt medarbejderne. Vi hjælper dig hele vejen med at vejlede om de rigtige produkter, og gerne også med at opsætte grafisk materiale.  

Vis som Tabel Liste
pr. side

3 varer

 1. Bodhi drikkedunk 0,5 L med strop

  Enkeltvægget drikkedunk i slidstærkt materiale med skruelåg. BPA fri.

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 50 stk.
  Leveringstid ca. 8 hverdage efter godkendt korrektur
 2. Ziggs 650 ml drikkedunk i genbrugsplast med bambuslåg

  Ziggs enkeltvægget drikkeflaske med et stilfuldt bambuslåg. Flasken er lavet af genbrugsplast. BPA-fri, testet og godkendt i henhold til tysk lovgivning om fødevaresikkerhed (LFGB). 

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 50 stk.
  Leveringstid ca. 8 hverdage efter godkendt korrektur
 3. Sky Metal 600 ml drikkedunk med logo Sky Metal 600 ml drikkedunk med logo
  NYHED

  Sky Metal 600 ml drikkedunk med logo

  Bestselleren Sky fås nu i en metal drikkedunk.
  Vælg mellem lille logo tryk eller tryk hele vejen rundt om flasken.

  Fås i mange farver.

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 25 stk.
  Leveringstid ca. 8 hverdage efter godkendt korrektur
Vis som Tabel Liste
pr. side

3 varer

Drikkedunke med logo

Giv en recycled reklame-, personale- eller sponsorgave, der kan bruges igen og igen. Vælg en af vores drikkedunke med logo. Drikkedunkene er en bestseller og de kan bruges til både hverdag og motion og du er dermed sikret, at alle vil kunne få glæde af gaven på lang sigt. En genanvendelig vandflaske indikerer miljøbevidsthed og den er velegnet til virksomheder med fokus på sundhed og trivsel blandt medarbejderne.

Når du køber drikkedunke med logo hos os, så er du garanteret:

 • Topkvalitet
 • Genanvendte og fødevaregodkendte produkter uden BPA
 • Et stort udvalg af drikkedunke i mange farver, størrelser og materialer
 • Rådgivning gennem hele processen

Derfor skal du vælge en drikkedunk med logo

Du har sikkert selv genbrugt en plastikflaske fra fx supermarkedet. Desværre indeholder mange af disse uønskede kemikalier, som kan påvirke din krop ved for store mængder. Især plastikflasker, der bliver opvarmet i solen, kan afgive BPA, som i værste tilfælde kan være hormonforstyrrende. Med vores drikkedunke med logo er du sikret en beholder, som kan bruges gang på gang uden at afgive hormonforstyrrende stoffer. Glæd menneskerne omkring dig med en drikkedunk, der bliver ved og ved med at give. Brug drikkedunkene til både sport, arbejde og i hjemmet.

Stort udvalg af drikkedunke med logo

Hos os finder du et stort udvalg af drikkedunke, vandflasker og termoflasker, hvor du kan få trykt dit logo på. Vi har gjort os umage med at udvælge de mest moderne og praktiske drikkedunke. Du kan finde drikkedunke i alverdens farver, størrelser, former og materialer. Længere nede kan du læse om vores materialer.

Vi hjælper dig gerne

Vi står altid klar til at hjælpe dig igennem hele processen, når du skal have lavet drikkedunke med dit logo. Vi vejleder og rådgiver om de rigtige og bedste produkter og vi hjælper også glædeligt med opsætning af grafisk materiale. Find vores kontaktinformationer nederst på siden.

En gave der bliver ved med at give

Giv en miljøbevidst reklame-, personale- eller sponsorgave i form af en genanvendt drikkedunk med logo, der bliver ved med at give og glæde modtageren. Med en vandflaske med logo kan din virksomhed udstråle sundhed, miljøbevidsthed og bevægelse. Du er derudover sikret et trygt valg af drikkedunk, da alle vores drikkedunke er fødevaregodkendte i EU og BPA-frie. Det betyder også, at vandflaskerne kan bruges igen og igen uden at afgive hormonforstyrrende stoffer. Med vores drikkedunke med logo er du aldrig nødsaget til igen at købe kildevand i engangsflasker.

Hvilken drikkedunk skal du vælge?

Det er vigtigt at gøre dig nogle tanker om, hvad dine drikkedunke med logo skal bruges til. De fleste egner sig til hverdag, mens nogle modeller er bedre til sport end andre. Du kan eksempelvis overveje følgende, inden du udvælger dine drikkedunke:

 • Skal der være indbygget håndtag, karabinhage eller bærestrop?
 • Skal der være varme eller kolde drikke i? Hvis du vil opbevare varme drikke i din beholder, er det vigtigt at vælge en termoflaske med dobbeltlag.
 • Hvilket materiale skal drikkedunken være lavet af? Vi har drikkedunke i både metal, plast, genanvendt plast, glas og blandede materialer.
 • Skal drikkedunken bruges til sport og motion?
 • Hvor meget væske skal dunken kunne indeholde?
 • Skal dunken have skruelåg eller drikketud?
 • Hvilken farve skal drikkedunken være? Du kan med fordel vælge en farve, der passer til dit logo. Vi har også helt simple gennemsigtige drikkedunke, der passer til alle behov.

Vi hjælper dig glædeligt med at finde den bedste løsning for dig.

Find det rette materiale

Vi har et stort udvalg af drikkedunke og vandflasker med logo i forskellige materialer. Find den model, farve eller det materiale, som passer bedst til dig og din virksomhed. Alle vores drikkedunke er frie for BPA, så du kan trygt vælge den vandflaske, som du bedst kan lide. Vores drikkedunke findes i mange forskellige materialer. Du finder drikkedunke i både plast, recycled plast (genanvendt plastik), glas, metal, stål og blandede materialer. 

Stål og metal

Drikkedunke i stål og metal er bestsellere. De har et moderne look, der samtidig udstråler outdoor og friluftsliv. Vi har to forskellige typer drikkedunke i stål, der egner sig til forskellige formål. Vælg mellem enkeltlag eller dobbeltlag (termo).

Drikkedunke i stål med enkeltlag egner sig perfekt som almindelige vandflasker og de er især populære til børn. Ulempen er at enkeltlags-drikkedunke ikke egner sig til varme drikke. Hvis drikkedunken i stål med logotryk skal kunne holde på varmen i fx. kaffe, skal du vælge en termoflaske med dobbeltlag. En termoflaske er lidt dyrere, men vil til gengæld helt sikkert vække glæde, når kaffen holder sig varm i flere timer.

Drikkedunke af genanvendt plastik

Ikke al plast kan genanvendes til fødevarer. Hvis man ikke ved, hvad plasten har været brugt til før, eller hvilket materiale det egentlig er, kan plasten ikke fødevaregodkendes. Genanvendt plastik, også kendt som RPET, laves derimod som oftest af overskudsproduktion af andre BPA-frie og fødevaregodkendte plastikprodukter. Vi har flere drikkedunke, der er lavet af genanvendt plastik.

Gør noget godt – vælg en drikkedunk af genanvendte materialer

Der er mange ting, der spiller ind, når der tales om drikkedunke og vandflasker af genanvendte materialer. Hos os er du sikret en fødevaregodkendt, mere miljøskånsom og BPA-fri drikkedunk med logo til dig selv og dine medarbejdere. Har du spørgsmål angående miljø, certificeringer eller lignende, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan ved henvendelse fremvise compliance-rapporter på alle vores drikkedunke med logo.

Kun BPA-frie drikkedunke

BPA er en forkortelse af Bisphenol A. Det er et stof, som bruges i plast og lak. Især bruges BPA til at fremstille såkaldt polycarbonat-plast, som er helt uundværligt i eksempelvis elektronisk udstyr, køkkenudstyr, mobiler, osv. Det har desværre vist sig, at stoffet kan være forstyrrende for hormonbalancen i for store mængder, når det kommer i forbindelse med fødevarer. Heldigvis finder du et stort udvalg af drikkedunke med logo hos os, som er helt og aldeles frie for BPA, så du kan trygt handle ved os, når du skal bruge drikkedunke med logo.

Ofte stillede spørgsmål om drikkedunke med logo

Hvilken drikkedunk skal jeg vælge?

Først skal du gøre op med dig selv om den skal have termofunktion så den kan holde koldt og varmt i mange timer. Du kan vælge mellem mange farver, så du finder en der matcher dit logo. Du kan også vælge en billig sportsdrikkedunk hvis du skal bruge mange til lav pris.

Kan man få drikkedunke med logo lavet af genanvendte materialer?

Ja, der er flere og flere som enten er i recycled plastik eller i metal, som kan genanvendes efter brug. Alle drikkedunkene er fødevaregodkendt, så der er styr på materialer i hele kæden.

Hvad er BPA?

BPA er et hormonforstyrrende stof som findes i fx plastik. ALLE vores drikkedunke er BPA fri, så du kan trygt give dem til kunder og medarbejdere.