Powerbank med logo

En powerbank med logo er det nye usb stik indenfor reklameartikler!

Din iPhone / smartphone / iPad er en uundværlig del af dit forretningsliv.
Selvom batterier på dine smartphones bliver bedre og bedre for hver generation, så oplever du sikkert også ofte at din smartphone ikke kan holde batteri en hel dag. Batterier på mobiltelefoner bliver ofte opgjort i antal timers taletid (fx. 12 timer), men der bliver der ikke taget højde for at du bruger din telefon til fx. email, spil, sociale medier og alm. browsing på nettet. Det er alt sammen noget der er med til at din iPhone løber tør for batteri i løbet af dagen.

Styrken i et batteri måles i mAh (milliAmpere) og indikerer hvor meget strøm en power bank konstant kan afgive over en time inden batteriet løber tørt.

 

Vis som Tabel Liste
pr. side

1 vare

Filtrering
 1. SCX.design P17 trådløs Powerbank med light up logo, 5000 mAh

  Trådløs 5000 mAh powerbank, hvor dit logo lyser op i 30 sekunder ved brug.

  Fed reklamegave der vækker opsigt.
  Leveres i flot gaveæske inkl.  3-i-1 kabel i genvundet PET (Type C, Android, iPhone)

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling :25 stk.
  Leveringstid 3 uger efter godkendt korrektur
Vis som Tabel Liste
pr. side

1 vare

Ofte stillede sprøgsmål

Hvor mange mAh skal du vælge til din Powerbank?

Ved at sammenligne batteri kapaciteten på din smartphone / tablet med kapaciteten i Powerbanken kan du se hvilken Powerbank du skal vælge.
Fx. hvis din powerbank er på 2000 mAh så kan du næsten oplade en iPhone fuldt op, men du kan kun oplade din iPad Air med til ca. 25%.
Så du kan godt oplade dine enheder selvom kapaciteten i din Powerbank ikke dækker, men du vil ikke kunne oplade dem fuldt op.

Hvorfor vælge en powerbank?

En Powerbank med logo bliver snart noget vi alle har med i tasken, så en powerbank med dit logo er en rigtig god reklameartikel til kunder og ansatte i dit firma. 
Når din powerbank er løbet tør for strøm, så skal du bare oplade dem via usb stikket og så kan du tage den med til næste gand du mangler strøm.