Bolcher med logo tryk på papir eller i slikdåse

Logobolsjer er et sikkert ret til messer, kunder og andre steder du har brug for firmaslik. Bestselleren er vores bolsjer i twisted papir, som er en billig og nem måde at få bolsjer med logo.

Du kan også få bolcher i dåser med logo på label eller rundt om. 
Vi hjælper gerne med design og du får altid korrektur til godkendelse inden tryk.

Vis som Tabel Liste
pr. side

7 varer

 1. Møn Bolcher Slikkepinde med logo, 40 gr.

  Medium stor slikkepind (40 gr.) med dit logo tryk på papiret.
  Vælg mellem flere smage.

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 250 stk.
  Leveringstid 2 uger efter godkendt korrektur
 2. Slikdåse med logotryk på forsiden, 200ml

  Slikdåser med mulighed for logotryk på forsiden. Dåsen er fyldt med lækkert slik i mange varianter. 
  God som personale- eller kundegave.

  130 - 200 g pr. dåse

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 100 stk.
  Leveringstid 2 uger efter godkendt korrektur
 3. Slikdåse med logotryk på forsiden og på låg, 200ml

  Slikdåser med mulighed for logo på forsiden samt på låg. Dåserne indeholder slik og bolsjer i mange varianter. 
  God på messer eller som personale/kundegave.

  130 - 200 g pr. dåse

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 100 stk.
  Leveringstid 2 uger efter godkendt korrektur
 4. Bolsjer med logo i flowpack (pris pr. kg)

  • Flowpack giver stor trykflade
  • Dansk produceret
  • Hurtig levering

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 10 kg.
  Leveringstid ca. 12 hverdage efter godkendt korrektur
 5. Slikkepind med logo på papir

  Lækre slikkepinde med logo på papiret.
  Produceret i Danmark.
  - Vælg mellem mange forskellige smagsvarianter!
  - Vælg mellem rund eller flad

  Anvend slikkepinde som giveaways på messer eller som en lille ekstra gave til dine kunder.

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 6000 stk.
  Leveringstid 4 uger efter godkendt korrektur
 6. Bolsjer med logo på komposterbart papir (pris pr. kg)

  Lækre DANSK PRODUCERET bolcher med logo på papiret.
  Papiret er komposterbart, så det nedbrydes hurtigt i naturen.
  - Vælg mellem mange forskellige smagsvarianter!

  Logobolsjer til messer, giveaways eller som strøartikel er en billig måde at glæde mange på.

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 10 kg.
  Leveringstid ca. 12 hverdage efter godkendt korrektur
 7. Yeppos enkeltpakket reklameslik med logo på papir (pris pr. kg)

  Reklameslik i moderne, lufttæt emballage som holder slikket blødt i 1 år.
  Logoslik til messer, giveaways, i receptionen eller til at sende ud til kunder.

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 10 kg.
  Leveringstid 2 uger efter godkendt korrektur
Vis som Tabel Liste
pr. side

7 varer

Bolcher med logo - den store guide

Ethvert firma leder efter måder, de kan promovere sig selv – gerne nogle, som potentielle kunder og klienter faktisk kan lide. Bolsjer med dit firmas logo er en rigtig god rute at vælge. Du kan bestille bolsjer med dit eget logo, enten som enkelte stykker slik med logo på indpakningen, eller bolcher i flotte bøtter.

Hos os finder du et blandet udvalg af lækre bolsjer med logo, så du kan finde noget til ethvert behov.

Sådan kan logbolcher hjælpe din virksomhed

Du har uden tvivl set samtlige firmaer, der bruger bolsjer med logo til at promovere deres virksomhed på den ene eller den anden måde. Logoslik er en rigtig god måde at skabe en positiv association til dit firma og brand, og det kan bruges på mange forskellige måder.

Du kan tage bolsjer med ud til forskellige events, eller du kan have dem stående på dit faste kontor. Uanset, hvad du vælger, så er det en god måde at skabe en positiv sammenhæng mellem dine kunder og klienter og dit firma.

Positive associationer kan skabes gennem underbevidstheden, blandt andet med noget, der føles som en belønning – det er her, bolsjerne kommer ind i billedet. Desuden vil folk ofte holde fast i slikpapiret, hvis der ikke er en skraldespand i nærheden, og de vil se dit logo oftere.

Bolsjer med logo er en rigtig smart måde at skabe genkendelse, uanset om det er et reelt logo eller dit firmanavn, der bliver trykt på papiret.

Bolsjer med logo til messer

Det mest åbenlyse sted, du kan bruge bolsjer med logo, er på messer og til konferencer. Bolsjerne fungerer som en form for belønning - noget, du kan tilbyde folk, når de kommer hen og snakker med dig. På den måde bliver de udsat mere for dit logo - især hvis du tilbyder mere end én eller en lille håndfuld.

Bolsjerne kan hjælpe dig med at få dit logo ud blandt flere. Det er også en god måde at hive folk ind. Sukker er altid en god samarbejdspartner, og om ikke andet så hjælper det dig med at fylde bordet ud.

Mange drages allerede tidligt til borde, hvor der er chance for, at de kan få noget med videre. Det kan godt være, de drejer væk eller ikke er interesserede, men hvis du kan fange dem med dit reelle produkt eller ydelse, har bolsjerne gjort deres.

Selvfølgelig er bolsjer også velsmagende. Det er mere end bare en flot indpakning, og logoslik kan smage lige så godt som så meget andet. Du får en pakkeløsning med god smag og eksponering af dit logo, som kan sprede sig rundt selv mellem dem, du ellers ikke har været i direkte kontakt med.

Hvis du ofte tager ud på messer eller konferencer, så er bolsjer med logo et go-to, du ikke bør ignorere. Spiselig branding kan give succes på mere end én måde!

Logo på twisted slikpapir eller i dåser

Du kan bestille bolsjer med logo trykt på papiret, til at have liggende i skåle på dit kontor eller på diverse konferencer, messer og events, men du kan også vælge at bestille bolsjer i flotte æsker, som præsenteres meget bedre.

Bolsjer i beholdere med logo koster selvfølgelig lidt mere, men det gør dem også mere eksklusive. Du kan bestille dem til firmagaver, enten til dine egne medarbejdere eller som takkegave til samarbejdspartnere eller andre i dit netværk. Du kan også bruge dem i konkurrencer og giveaways på sociale medier, hvor de skaber fyld til fx et gavekort eller andet merchandise fra dit firma.

Bolsjer i en flot æske med logo er en større version af et gammelt ”trick”, og det kan få dig til at fremstå både veletableret og med masser af overskud. Det giver mere fyld på salgs- eller messeborde, og ved at udlove dem i forbindelse med konkurrencer, skaber du også mere opmærksomhed på dine sociale medier eller dit nyhedsbrev.

Overvej at investere i bolsjer med logo i beholder, hvis du vil have noget, der fylder mere, og bedre fungerer som blikfang.

Brug bolsjer som reklameartikler

Bolsjer og slik er en utrolig god måde at reklamere på. Det giver en positiv relation til dit brand, enten gennem det helt åbenlyse, altså sukker, eller gennem det ubevidste, når du giver noget fysisk med. Du kan give bolsjer med i pakker med flyers om, hvad du og dit firma laver, eller sende dem med gratis med bestillinger fra din webshop.

Det er desuden også godt at have bolsjer med, hvis du skal ud på gaden og snakke med folk om dit firma. Hvis du er helt nyopstartet, og du gerne vil ud og komme i kontakt med dine potentielle kunder, er det fint at have bolsjer med logo med, som du kan tilbyde andre.

Hvis du har et fysisk kontor, hvor du tager imod kunder og klienter, er det også en fin idé at have en skål med bolsjer med logo stående, hvor det er åbenlyst, at de godt må tage nogle med. På den måde kommer du til at fremstå imødekommende og gavmild.

Hvilke virksomheder kan bruge bolsjer med logo?
Nu har du fået en masse gode grunde til, hvorfor du bør investere i bolsjer med logo – men hvem er logoslik egentlig for?

Logoslik er til alle firmaer, der ønsker noget mere holdbar reklame, som folk ikke bare vil smide væk. Du kan købe forskellige mængder af bolsjer med logo, alt efter hvor stort dit firma er. Uanset om du er selvstændig mekaniker, frisør eller advokat, eller om du sælger varer i en butik, kan du overveje at købe bolsjer til promovering af dig og dit firma.

Bolsjer med dit logo trykt på indpakningen er for alle firmaer, uanset størrelsen. Du kan bestille små eller store mængder, alt efter hvad du mener, dit behov er, og glæde kunder og besøgende med noget lækkert.

Bestil logoslik allerede i dag eller i god tid inden den næste messe eller konference, så du er godt klædt på og kan måle dig med de større og mere etablerede firmaer; så kan du nemmere konkurrere med dem.

Ofte stillede spørgsmål om bolsjer med logo

Hvor lang holdbarhed er der på bolsjer i papir?

Holdbarheden på logobolsjer er 18 måneder (1,5 år). Så hvis du skal bruge dem til en messe så kan du evt. gemme resten til brug i løbet af året til fx kunder eller ansatte.

Kan man få miljørigtige bolsjer med logo?

Ja. Alt vores papir er komposterbart NatureFlex papir, så det er biologisk nedbrydeligt i naturen. 
Derfor kan du trygt bestille bolcher uden at belaste miljøet.

Hvilke bolsjesmage er de mest populære?

Vores egen favorit er citron/lakrids/peber men derudover er bestsellere frugtbolsjer, chokomint og blandede bolsjer. Er du i tvivl så kontakt os og vi sender smagsprøver. Så kan I lave en test af bolsjer med logo inden i bestiller.


Andre kunder vi hjælper med branding:

AstraZeneca AstraZeneca
SOS Dansk Autohjælp logo SOS Dansk Autohjælp logo
Soudal Logo Soudal Logo
Skanderborg Kommune logo Skanderborg Kommune logo
Sund og Bælt logo Sund og Bælt logo
Dansukker logo Dansukker logo