Slik og bolsjer med logo

Slik med logo er en meget populær reklamegave, da man glæder mange for billige penge.

Slik, bolsjer eller tyggegummi med logo kan bruges på messer, udstillinger, i receptionen eller til at have med ud til dine kunder - evt. sammen med en anden reklameartikel med logo på.

Vi hjælper dig hele vejen med at vejlede om de rigtige produkter, og gerne også med at opsætte grafisk materiale.  

Vis som Tabel Liste
pr. side

2 varer

Filtrering
Mulige filtre
 1. ClicClac Slik i pilleæske med logo

  Pilleæske med logo.
  Vælg mellem mint eller andre smage. 

  Oplagt som giveaway til messer eller billig reklameslik.

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling :288 stk.
  Leveringstid efter godkendt korrektur
 2. Pebermynte Kort med dispenser

  Sukkerfrie Pebermyntepastiller i kreditkort dispenser.

  Stor trykflade så giver god synlighed i hænderne på dine kunder.

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling :525 stk.
  Leveringstid 4 uger efter godkendt korrektur
Vis som Tabel Liste
pr. side

2 varer

Bolsjer med logo - den store guide

Ethvert firma leder efter måder, de kan promovere sig selv – gerne nogle, som potentielle kunder og klienter faktisk kan lide. Bolsjer med dit firmas logo er en rigtig god rute at vælge. Du kan bestille bolsjer med dit eget logo, enten som enkelte stykker slik med logo på indpakningen, eller som flotte bøtter.

Hos os finder du et blandet udvalg af lækre bolsjer med logo, så du kan finde noget til ethvert behov.

Sådan kan bolsjer hjælpe din virksomhed

Du har uden tvivl set samtlige firmaer, der bruger bolsjer med logo til at promovere deres virksomhed på den ene eller den anden måde. Logoslik er en rigtig god måde at skabe en positiv association til dit firma og brand, og det kan bruges på mange forskellige måder.

Du kan tage bolsjer med ud til forskellige events, eller du kan have dem stående på dit faste kontor. Uanset, hvad du vælger, så er det en god måde at skabe en positiv sammenhæng mellem dine kunder og klienter og dit firma.

Positive associationer kan skabes gennem underbevidstheden, blandt andet med noget, der føles som en belønning – det er her, bolsjerne kommer ind i billedet. Desuden vil folk ofte holde fast i slikpapiret, hvis der ikke er en skraldespand i nærheden, og de vil se dit logo oftere.

Bolsjer med logo er en rigtig smart måde at skabe genkendelse, uanset om det er et reelt logo eller dit firmanavn, der bliver trykt på papiret.

Bolsjer med logo til messer

Det mest åbenlyse sted, du kan bruge bolsjer med logo, er på messer og til konferencer. Bolsjerne fungerer som en form for belønning - noget, du kan tilbyde folk, når de kommer hen og snakker med dig. På den måde bliver de udsat mere for dit logo - især hvis du tilbyder mere end én eller en lille håndfuld.

Bolsjerne kan hjælpe dig med at få dit logo ud blandt flere. Det er også en god måde at hive folk ind. Sukker er altid en god samarbejdspartner, og om ikke andet så hjælper det dig med at fylde bordet ud.

Mange drages allerede tidligt til borde, hvor der er chance for, at de kan få noget med videre. Det kan godt være, de drejer væk eller ikke er interesserede, men hvis du kan fange dem med dit reelle produkt eller ydelse, har bolsjerne gjort deres.

Selvfølgelig er bolsjer også velsmagende. Det er mere end bare en flot indpakning, og logoslik kan smage lige så godt som så meget andet. Du får en pakkeløsning med god smag og eksponering af dit logo, som kan sprede sig rundt selv mellem dem, du ellers ikke har været i direkte kontakt med.

Hvis du ofte tager ud på messer eller konferencer, så er bolsjer med logo et go-to, du ikke bør ignorere. Spiselig branding kan give succes på mere end én måde!

Logo på slikpapir eller i dåser

Du kan bestille bolsjer med logo trykt på papiret, til at have liggende i skåle på dit kontor eller på diverse konferencer, messer og events, men du kan også vælge at bestille bolsjer i flotte æsker, som præsenteres meget bedre.

Bolsjer i beholdere med logo koster selvfølgelig lidt mere, men det gør dem også mere eksklusive. Du kan bestille dem til firmagaver, enten til dine egne medarbejdere eller som takkegave til samarbejdspartnere eller andre i dit netværk. Du kan også bruge dem i konkurrencer og giveaways på sociale medier, hvor de skaber fyld til fx et gavekort eller andet merchandise fra dit firma.

Bolsjer i en flot æske med logo er en større version af et gammelt ”trick”, og det kan få dig til at fremstå både veletableret og med masser af overskud. Det giver mere fyld på salgs- eller messeborde, og ved at udlove dem i forbindelse med konkurrencer, skaber du også mere opmærksomhed på dine sociale medier eller dit nyhedsbrev.

Overvej at investere i bolsjer med logo i beholder, hvis du vil have noget, der fylder mere, og bedre fungerer som blikfang.

Brug bolsjer som reklameartikler

Bolsjer og slik er en utrolig god måde at reklamere på. Det giver en positiv relation til dit brand, enten gennem det helt åbenlyse, altså sukker, eller gennem det ubevidste, når du giver noget fysisk med. Du kan give bolsjer med i pakker med flyers om, hvad du og dit firma laver, eller sende dem med gratis med bestillinger fra din webshop.

Det er desuden også godt at have bolsjer med, hvis du skal ud på gaden og snakke med folk om dit firma. Hvis du er helt nyopstartet, og du gerne vil ud og komme i kontakt med dine potentielle kunder, er det fint at have bolsjer med logo med, som du kan tilbyde andre.

Hvis du har et fysisk kontor, hvor du tager imod kunder og klienter, er det også en fin idé at have en skål med bolsjer med logo stående, hvor det er åbenlyst, at de godt må tage nogle med. På den måde kommer du til at fremstå imødekommende og gavmild.

Hvilke virksomheder kan bruge bolsjer med logo?

Nu har du fået en masse gode grunde til, hvorfor du bør investere i bolsjer med logo – men hvem er logoslik egentlig for?

Logoslik er til alle firmaer, der ønsker noget mere holdbar reklame, som folk ikke bare vil smide væk. Du kan købe forskellige mængder af bolsjer med logo, alt efter hvor stort dit firma er. Uanset om du er selvstændig mekaniker, frisør eller advokat, eller om du sælger varer i en butik, kan du overveje at købe bolsjer til promovering af dig og dit firma.

Bolsjer med dit logo trykt på indpakningen er for alle firmaer, uanset størrelsen. Du kan bestille små eller store mængder, alt efter hvad du mener, dit behov er, og glæde kunder og besøgende med noget lækkert.

Bestil logoslik allerede i dag eller i god tid inden den næste messe eller konference, så du er godt klædt på og kan måle dig med de større og mere etablerede firmaer; så kan du nemmere konkurrere med dem.

Ofte stillede spørgsmål om bolsjer med logo

Hvor lang holdbarhed er der på bolsjer i papir?

Holdbarheden på logobolsjer er 18 måneder (1,5 år). Så hvis du skal bruge dem til en messe så kan du evt. gemme resten til brug i løbet af året til fx kunder eller ansatte.

Kan man få miljørigtige bolsjer med logo?

Ja. Alt vores papir er komposterbart NatureFlex papir, så det er biologisk nedbrydeligt i naturen.
Derfor kan du trygt bestille bolcher uden at belaste miljøet.

Hvilke bolsjesmage er de mest populære?

Vores egen favorit er citron/lakrids/peber men derudover er bestsellere frugtbolsjer, chokomint og blandede bolsjer. Er du i tvivl så kontakt os og vi sender smagsprøver. Så kan I lave en test af bolsjer med logo inden i bestiller.