Bøllehat med logo

Måske er du hverken til huer, kasketter eller andre tekstiler med tryk, og derfor har vi selvfølgelig produktet til dig: Bøllehatten.
Den yder både fremragende solbeskyttelse, er særdeles økonomisk, smart at trykke og brodere på, og samtidig et unikt valg af reklameartikel til din næste messe.
Vi udbyder flere forskellige bøllehatte i både økologiske, fairtrade og holdbare materialer, så det er blot op til dig at vurdere hvor dit behov ligger.

Bestil idag og få leveret på 8 dage efter godkendt korrektur, så er du fremragende kørende til at promovere dig selv i sommersæsonen!

Vis som Tabel Liste
pr. side

5 varer

 1. Solaris bøllehat med logo

  Solhat til voksne med tryk.

  Passer til hovedomkreds på ca. 58 cm.

  Leveres med 1 farvet tryk. Mulighed for flere farver.

   

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 50 stk.
  Leveringstid ca. 8 hverdage efter godkendt korrektur
 2. Beechfield Recycled Bøllehat

  Smart bøllehat til outdoor folket.
  Lavet af 100% genbrugspolyester.

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 25 stk.
  Leveringstid ca. 8 hverdage efter godkendt korrektur
 3. Børne bøllehat økologisk bomuld med logo

  Junior bøllehat i 100 % økologisk bomuldstwill, med for af Polyester-/bomuldsblanding.

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 25 stk.
  Leveringstid ca. 8 hverdage efter godkendt korrektur
 4. Bøllehat i økologisk bomuld med logo

  Bøllehat i 100 % økologisk 260 gr./m2 bomuldstwill, perfekt ti broderi og tryk. One-size-fits-all

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 25 stk.
  Leveringstid ca. 8 hverdage efter godkendt korrektur
 5. Neutral bøllehat med logo

  Twill Bucket Hat er det perfekte tilbehør til en solskinsdag. Fås i to størrelser: S/M, M/L. Velgnet til både tryk og broderi.

  Priser er ex. moms

  Minimum bestilling: 25 stk.
  Leveringstid ca. 8 hverdage efter godkendt korrektur
Vis som Tabel Liste
pr. side

5 varer

Bøllehatte med tryk eller broderi - en glemt reklameartikel?

Bøllehatte med tryk er en særlig og ofte glemt reklameartikel, som ofte bliver trumfet af t-shirts, kasketter eller solbriller.
Vi mener dog at den ikke kun er funktionel og billig, men faktisk meget alsidig - også selvom du måske ikke havde tænkt at lige var en bøllehat du skulle bruge til dit næste event. Se et par årsager nedenfor:

 - Holdbarhed: Bøllehatte er meget simpelt syede, og er en meget holdbar reklameartikel. Bestiller du med broderi er der gode chancer for at den ikke kun holder til denne sæson, men også næste og sæsonen efter.

 - Miljøet: Eftersom en bøllehat er relativt holdbar, vil den have en mindre påvirkning på miljøet end andre køb-og-smid-væk produkter. Selvom tekstiler aldrig bliver 100% bæredygtige, så udbyder vi bøllehatte i økologisk, fairtrade bomuld - så har vi gjort hvad vi kan!

 - Promotion-factor: Hvornår har du sidst set en bøllehat med tryk? Det tænkte vi nok. Den er oftest populær hos unge i alderen 13-20 år, så er du ikke i den aldersgruppe, vil du med sikkerhed vende et par hoveder, som lige får set dit logo en ekstra gang.

- Økonomisk: En bøllehat med tryk er meget billig løsning hvad angår logo-merchandise, og er derfor også en perfekt løsning til giveaways.

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor kan jeg trykke på en bøllehat?

Du kan stort set trykke alle steder på en bøllehat. Nogle modeller har enkelte lufthuller, og ofte har de minimum én syning, og her kan man naturligvis ikke trykke eller brodere, derudover er det kun fantasien der sætter grænser.

Hvilken bøllehat skal jeg vælge?

De fleste bøllehatte passer til stort set alle hoveder, og vi udbyder altid i to størrelser, så der er noget at vælge imellem. Du kan med fordel vælge bøllehatte produceret af økologiske tekstiler, og herved påvirke miljøet lidt mindre i din købsprocess.

Hvorfor skal jeg have en bøllehat med logo?

En bøllehat med logo er anderledes end de øvrige klassiske reklameartiler. Derudover er der god solbeskyttelse, skygge, og så ser de selvfølgelig knaldgodt ud på en sommerdag!


Andre kunder vi hjælper med branding:

AstraZeneca AstraZeneca
SOS Dansk Autohjælp logo SOS Dansk Autohjælp logo
Soudal Logo Soudal Logo
Skanderborg Kommune logo Skanderborg Kommune logo
Sund og Bælt logo Sund og Bælt logo
Dansukker logo Dansukker logo